Betingelser & Vilkår

 

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til ANGLOFILIA afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"ANGLOFILIA" anvendes i det følgende både om den fysiske og juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside, hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På ANGLOFILIA oplyses varens væsentlige egenskaber - for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til ANGLOFILIA via info@anglofilia.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på ANGLOFILIA er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra ANGLOFILIA udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til ANGLOFILIA om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og ANGLOFILIA er først indgået, når ANGLOFILIA ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra ANGLOFILIA.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til Køber.

Reklamation:
ANGLOFILIA yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til ANGLOFILIA i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til ANGLOFILIA inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for ANGLOFILIA's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
ANGLOFILIA afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Fortryder du dit køb af en vare kan du returnere varen pr. post inden for 14 dage fra leveringsdatoen. Varen skal være i ubrudt, original emballage. Bemærk, at du selv skal betale fragtomkostninger i forbindelse med tilbageleveringen.     

Den returnerede vare skal tilbagesendes i væsentlig samme stand, som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet og det er åbenbart, at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, kan købet ikke fortrydes. Desuden skal den returnerede vare befinde sig i intakt original emballage (ved originalemballage forstås æske eller anden emballage, specielt beregnet til varen).
 
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler, at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark. Alternativt kan du returnere varen på vores adresse efter forudgående aftale. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet blive tilbagebetalt. Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter modtagelse af returvaren.

Forbehold for ændringer:
ANGLOFILIA forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Dine varer vil - under normale omstændigheder - blive leveret 4-6 hverdage efter vi har modtaget din bestilling.

Misbrug:
Misbrug af ANGLOFILIA medføre til politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 
Fortsæt

Din indkøbskurv er tom!

Alle ordrer over 500,00 DKK får FRI fragt indenfor Danmark.
Nyhedsbrev
Kundelogin
Opret konto